Hitta hit

Tävling sker på Gavlehovshallen i Gävle.

Öppna i Google maps
Öppna i Eniro kartor

Gavlehovsvägen 19
806 33 Gävle

Det går även åka kollektivtrafik till Gavlehov. Buss #3 går från Rådhusplatsen och tar ca 10 minuter.

Parkering

Det finns 2 parkeringar vid Gavlehovshallen. Dels finns det en mindre betalparkering ligger precis vid hallen, men forsätter man förbi hallen finns det även en stor grusparkering där det är lite billigare att stå.

Var lite uppmärksam på vart ni ställer er, det brukar gå väldigt mycket parkeringsvakter runt hallen. Har ni buss rekommenderar vi att ni ställer er på grusplan, eller om ni får tag på någon vaktmästare som kan hjälpa er med vart ni får stå.

Mat

I Caféet kan man köpa varma mackor, varm korv, baguetter, fikabröd, frukt, dricka mm.

Tyvärr kommer det inte finnas hamburgare eller annan varm mat att köpa, men det finns ett antal microvågsugnar man kan använda i caféet för att värma medtagen mat.

ca 5-10 minuter promenad från Gavlehovshallen ligger det även ett Lidl samt en Thai-restaurang

Brottarlicenser

Då man ändrat licenssystemet så kommer vi stämma av licenserna redan när man hämtar ut invägningskorten, dvs brottarna kommer inte behöva visa upp dom själva vid den medicinska kontrollen i sin telefon eller dylikt.
För att underlätta utlämningen av invägningskorten kommer vi även stämma av så licenserna redan under torsdag/fredag (det nya systemet gör att vi enkelt kan kolla vilka licenser alla klubbar har), så om ni bara har sökt om licenserna innan dess så behöver ni egentligen inte göra något, dvs inte ha med er papper eller via upp dom i telefon etc.
På Översikts-sidan som ni hittar i samband med anmälan kan ni enkelt se om vi "bockat av" era brottare. Om alla brottare har en bock är allt lugnt!

Länk till nya Profixio Licenshantering

Live-sändning

Precis som förra året kommer vi live-sända alla mattorna för de som inte har möjlighet att vara med i Gävle. Länk kommer läggas upp här på gavletraffen.se på lördag morgon.